vineri, 29 martie, 2024

Dublă lovitură pentru Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a câștigat iar în instanță

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Ciucu, încă soțul Alinei Sorescu, primește încă o lovitură din partea cântăreței, asta după ce inițial instanța a decis ca fetițele să rămână la ea până la soluționarea procesului de divorț. Iată că el a introdus o cale de atac, însă nici de această dată nu a câștigat.

Alina Sorescu, dublă lovitură pentru Alexandriu Ciucu

În continuare Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt soț și soție, asta până când procesul de divorț al celor doi va ajunge la final. În luna ianuarie a acestui an, cântăreața a decis să depună actele de divorț, iar printr-o ordonanță președințială designerul a cerut ca fetițele să rămână la el pe durata desfășurării procesului, pe motivul că în apartamentul Alinei Sorescu nu ar avea loc.

Din nefericire pentru încă soțul artistei, acesta a pierdut, asta pentru că instanța a decis stabilitarea domiciliul fetițelor la Alina Sorescu. Evident, acest lucru nu i-a convenit lui Alexandru Ciucu, astfel că a introdus și o cale de atac la decizia instanței.

Astăzi, Alina Sorescu a anunțat bucuroasă că instanța i-a respins apelul și de această dată lui Alexandru Ciucu, astfel că micuțele vor rămâne la ea în timpul procesului de custodie, cel care va începe la finalul acestui an.

Ce mesaj a transmis Alina Sorescu

Alina Sorescu a publicat un mesaj pe Instagram, după ce a aflat decizia instanței. Ea a precizat că le mulțumește tuturor oamenilor care sunt în această perioadă lângă ea, căci sunt momente destul de grele, dar are încredere că totul va merge bine.

Ea a ținut să mărturisească că a ieșit din nou învingătoare, iar fetele ei nu vor merge la tată pe perioada procesului de custodie.

”Dragii mei, in ultimele saptamani am primit zeci de mii de mesaje de incurajare din partea voastra.Va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordati in cea mai sensibila perioada din viata mea.
Desi eu am introdus cererea de divort la inceputul anului, separat tatal a intentat o ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului fetitelor la el. Prima hotarare a instantei mi-a fost favorabila, dar el a introdus cale de atac.
Instanta a respins si apelul pe care el l-a formulat si a decis pentru a doua oara ca fetitele sa aiba domiciliul la mine in timpul procesului, care va incepe spre sfarsitul anului”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img