joi, 28 martie, 2024

Dubla crima sangeroasa: Un tanar din Bucuresti si-a injunghiat iubita si un vecin

Distribuie:

Publicat:

Dubla crima socanta, sambata seara, intr-un bloc din Capitala. Un tanar de 24 de ani, de origine araba, si-a injunghiat iubita, apoi a facut aceasi lucru cu un vecin cu care s-a intalnit intamplator.  Potrivit Realitatea TV, atacul sangeros a avut loc intr-un aparment din sectorul 3, pe fondul unei certi intre criminal si iubita sa. Orbit de furie, acesta a injunghiat-o mortal, dupa care i-a ucis si pisica.

La parterul blocului, criminalul s-a intersectat cu un vecin, un sexagenar, caruia i-a cerut o tigara si, pentru ca nu avea, l-a ucis si pe el cu lovituri de cutit. 

Un alt vecin, care a descoperit cadavrul, a reusit sa-i distraga atenta criminalului, tinandu-l de vorba, pana la sosirea politiei. Potrivit martorilor, tanarul avea un comportament nefiresc si este posibil sa se fi aflat sub infuenta unor droguri.  Barbatul a fost incatusat si dus la sectia 23 de politie, dupa care la Spitalul Floreasca, apoi la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia".

 

O noua ipoteza in cazul mortii Anastasiei Cecati: criminalul nu ar fi sotul artistei!

O noua Ipoteza isi face loc in ancheta desfasurata in cazul mortii actritei din Moldova, Anastasia Cecati. Exista indicii care conduc spre concluzia ca cei doi ar fi putut fi ucisi. 

''Nimeni in realitate nu stie daca crima a fost comisa sau nu de Alexei, poate fata aceasta avea legaturi stranii cu diferiti sponsori ea fiind in Dubai si, poate, cineva i-a ucis pe ambii. De ce nu au dus la expertiza arma cu care s-a savarsit crima. In scara blocului unde locuia ea, nu s-au vazut intrand persoane suspecte? Nu este supraveghere video?", a comentat unul din prietenii apropiati familiei. In alta ordine de idei, familia Anastasiei Cecati a condus-o pe actrita ucisa pe ultimul drum. Socul a fost imens, mai ales ca Anastasia reprezenta singurul sprijin financiar al familiei sale. De cand a devenit populara, artista si-a plimbat mama si fratele peste tot prin lume.

Familia Anastasiei sustine ca actrita era in relatii foarte proaste cu sotul ei. Barbatul, aflat la a doua casnicie, era extrem de violent. Potrivit rudelor, artista nu mai locuia de ceva vreme cu sotul sau. In schimb, barbatul reluase legatura cu fosta nevasta. In ziua tragediei, medicul stomatolog se afla in vizita la Anastasia, pentru a-si vedea copilul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img