News Flash:

DULCEATA DE PAPADIE, un LEAC MINUNE care vindeca BOLILE DE FICAT

29 Martie 2017
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8746 RON (+0.0009)
USD: 4.1456 RON (-0.0166)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Se ia un kilogram de flori proaspete de papadie se pun in 0,5 litri de apa fierbinte si se aduc pana la punctul de fierbere.
Se lasa pe foc mic doua minute.
Se lasa vasul acoperit 20 de minute, si se strecoara lichidul prin presarea florilor de papadie.
Sucul de papadie rezultat se amesteca cu un kilogram de zahar si se fierbe 5 minute.
Se adauga 5 lamai de marime mica sau 2 lamai mari taiate marunt, cu coaja cu tot – daca sunt bio, daca nu, folositi doar pulpa, si se fierbe inca 5 minute. In tot acest timp se amesteca permanent.
Se ia de pe foc, se lasa sa stea 30 de minute in vas acoperit, si apoi se adauga 250-300 ml apa curata si se fierbe inca un minut.
Dupa care se pun in borcane pentru pastrare, scrie bzi.ro.
Mod de administrare:
Dulceata de papadie se ia cu 30 de minute inainte de masa. Copiii pana la 3 ani iau o jumatate de lingurita de doua ori pe zi. Copiii intre 3 si 15 ani iau cate o lingurita de trei ori pe zi iar adultii cate o lingura de trei ori pe zi.
Indicatii terapeutice:
Dulceata de papadie se recomanda pentru tratarea inflamatiilor gatului, bronsite, afectiuni pulmonare, hepatice, raceli, reumatism, tuberculoza, guta, boli ale aparatului locomotor, iar extern, se aplica si sub forma de comprese, pe articulatiile bolnave.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011570 (s)