sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dumitru Buzatu despre alegeri : “Va fi foarte greu pentru noi in turul 2”

Distribuie:

Publicat:

Baronul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune ca un important pion in turul doi al alegerilor prezidentiale, este Mircea Diaconu, in privinta sprijinirii unuia dintre cei doi candidati care vor ajunge la final.

Liderul PSD Vaslui spune ca va fi foarte greu pentru PSD in turul 2 caci asta necesita o mobilizare exemplara.
"Va urma un tur al doilea care cu siguranta va fi foarte greu pentru noi si va presupune o mobilizare exemplara a populatiei. Vom vedea daca vom reusi sa capacitam o parte dintre votantii celor care astazi sunt pe locul trei, patru si tot asa mai departe. Fortele de dreapta sunt in momentul acesta intr-un anumit fel consolidate. Este vorba de PNL-ul presedintelui Iohannis, de USR-ul domnului Barna, de asemenea se adauga PMP-ul. Sigur, candidatul Mircea Diaconu va juca un rol special in contextul celui de-al doilea tur si cred ca vom avea parte de o batalie destul de interesanta pentru castigarea primului loc", este de parere Buzatu.

Potrivit datelor furnizate de AEP, dupa centralizarea a 14.396 sectii de votare, ceea ce inseamnă 64,7% din voturi, Klaus Iohannis a obtinut 36,7%, Viorica Dancila- 25,2% si Dan Barna-12,1%.
Mircea Diaconu a obtinut, pana in momentul de fata, doar 9% din voturi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img