joi, 28 martie, 2024

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, replica dupa condamnarea lui Liviu Dragnea : “Nu se va instala degringolada in PSD!”

Distribuie:

Publicat:

Dupa condamnarea liderului national al social-democratilor, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a avut o prima reactie si a precizat ca partidul este capabil sa ramana unit si sa aplice programul de guvernare.

"Deocamdata avem de-a face cu o condamnare, vom vedea ce se va intampla si ii invit pe toti cei care cred ca se va instala degringolada in PSD sa fie siguri ca nu se va intampla lucrul acesta. Nu e usor sa primesti o asemenea lovitura. Eu cred ca in PSD suntem capabili sa judecam lucrurile, sa luam masurile de rigoare, sa mentinem unitatea si coerenta in ceea ce priveste sustinerea majoritatii si aplicarea programului de guvernare fara un ajutor de la adversarii nostri", a spus Dumitru Buzatu.

PSD a pierdut alegerile si in cele trei municipii ale judetului Vaslui si in orasul Negresti. Dumitru Buzatu afirma ca rezultatele obtinute de PSD la nivel national reprezinta unul dintre cele mai grele momente ale partidului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img