vineri, 29 martie, 2024

Dumitru Buzatu : “Parlamentarii PSD care au votat pentru Guvernul Orban trebuie exclusi imediat”

Distribuie:

Publicat:

"Cred ca cei care au votat pentru noul partid trebuie exclusi imediat din PSD, pentru ca e o chestiune de caracter sa respecti hotararile luate si in conditiile acestea inseamna ca singuri au spus ca nu mai vor", a declarat, pentru Mediafax, presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Buzatu este de parere ca cei care ajung de acum incolo pe listele PSD trebuie sa treaca prin "niste mecanisme complexe de evaluare".

Tot Buzatu a afirmat ca Guvernul Orban va esua intr-un timp foarte scurt : "Nu au ce pune pe picioare, ca de cate ori au guvernat, au pus-o pe butuci. Ca doar stim ce guvernari au fost, ale PNCTD-ului, ale PDL-ului si asa mai departe. Eu cred ca s-a intamplat un lucru foarte grav, care va schimba o guvernare cu rezultate pozitive obtinute intr-o perioada destul de lunga, de trei ani, intr-un esec intr-un timp foarte scurt".

Declaratiile lui Dumitru Buzatu vin ca urmare a investirii executivului Orban, luni, 04 noiembrie, in plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru, din cele 233 de voturi necesare investirii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img