joi, 25 aprilie, 2024

După cursuri, spune „Prezent” ofertelor din Welcome Pack-ul „Back to College”, oferit de Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Studenția – miros de cafea, proiecte, ore de curs, seminarii, ieșiri, din nou cafea, examene, dar și un Welcome Pack oferit de Iulius Mall Iași. În plus, vizita în Iulius Mall poate fi și un prilej de a organiza un „team-building” alături de colegii tăi, în care mergeți să vă ridicați pack-urile și vă bucurați împreună de reduceri. Așadar, până la finalul lunii octombrie 2021 trebuie să vă asigurați că aveți prezență full la Iulius Mall Iași și pachetul luat.

Cum arată un Welcome Pack obișnuit pentru studenți? Agende, pixuri, un calendar în care să îți notezi orele și săptămânile pare și impare? La Iulius Mall Iași, toată luna octombrie, te așteaptă un Welcome Pack diferit, cu care poți sărbători faptul că ești Back to College. Tot ce trebuie să faci este să vii la Centrul Info din Iulius Mall, să prezinți carnetul sau adeverința de student ori legitimația de cămin și vei intra în posesia unuia dintre cele 1.500 de pachete, special create pentru studenți!

Ce vei găsi în acest Welcome Pack? În primul rând, un tricou confortabil pe care să îl porți în timpul cursurilor – online sau offline – un tote bag în care să îți ții materialele și un sticker pe care să îl lipești pe laptop, toate personalizate cu imagini realizate de către ilustratorul Adina Huțanu, și o Coca-Cola care să îți ofere energie. Pe lângă toate acestea, vei primi și un carnet de reduceri, care să îi țină companie carnetului tău de student, cu o multitudine de oferte pentru o gamă largă de magazine din Iulius Mall Iași.

Astfel, la Intersport, Buzz și Sport Vision ai reduceri de 20% ca să îți cumperi articole ce te vor ajuta să faci mai multă mișcare, iar OPTIblu îți oferă discount la o comandă completă de ochelari. Tucano Coffee te încarcă cu energie cu oferta de 1+1, Librarium îți stă la dispoziție cu promoții de 15% pentru a-ți cumpăra materialele necesare la facultate, iar la Stef CopyCenter îți poți printa cursurile cu 20% discount. De asemenea, când pachetul cu mâncarea de acasă s-a terminat, restaurantele Matryoshka, Cartofisserie, Ospățul Zeilor, Salad Box, Yumm, Rigatoni te așteaptă pentru a lua masa cu prietenii! În plus, ocaziile speciale pot fi sărbătorite la Osteria Moo sau SushiVO unde vei găsi alte oferte tentante, iar la final îți vei putea satisface pofta de dulce cu produsele de la Donuterie.

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile Iulius Mall Iași, urmărește site-ul și pagina de Facebook, iar pentru content relatable care să te distreze, urmărește pagina de TikTok!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img