vineri, 26 aprilie, 2024

Dupa 2 luni de dormit sub cerul liber, Tiberiu de la Husi primeste o locuinta – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Tiberiu, un om al strazii din municipiul Husi, care de aproximativ 2 luni a fost alungat de niste persoane de etnie roma dintr-un spatiu in care se adapostea in cursul noptilor, a dormit chiar si la temperaturi de minus 10 grade, sub cerul liber intre un tomberon si o cafenea din Piata Tricolorului .

Pe solul inghetat de timpul de iarna, Tiberiu si-a pus doua plapumi pe care le detinea si mai multe paturi si a indurat frigul si ploile . Desi a fost dus de mai multe ori in centre , acesta a plecat pentru ca nu se regaseste.

Baiatul abandonat de familia sa, este muncitor si zilnic are locurile sale unde merge si presteaza servicii pentru care este recompensat cu alimente ori bani .

Este cu foarte mult bun simt si foarte respectuos. Din pacate nu a avut posibilitatea de a merge la scoala si are si cateva probleme medicale .

In dimineata ajunului Craciunului, primarul Ioan Ciupilan a convocat ultima sedinta din anul 2019 a Consiliului Local .

In cadrul acestei intruniri , primarul a propus ca Tiberiu sa primeasca o camera la blocul RECON din zona Garii pentru a se adaposti, iar consilierii au fost toti de acord .

Tiberiu a si fost pus in posesie . Vom reveni intr-o urmatoare editie cu povestea de viata a celui care danseaza si canta in zilele de vara prin municipiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img