vineri, 19 aprilie, 2024

Dupa 3 operatii intr-o luna, Andreea Balan a primit un nou diagnostic crunt: “Este dureros…”. Cu ce boala se lupta artista

Distribuie:

Publicat:

Andreea Balan are numai probleme dupa cea de a doua nastere!

In urma cu trei saptamani, Andreea Balan a devenit mamica pentru a doua oara! Din pacate, nasterea a fost una cu o serie de probleme, mai mult ar fi putut sa aiba chiar si urmariri dramatice!

Toata lumea stie ca, in timpul operatiei de cezariana au aparut complicatii, iar Andreea a intrat in stop cardio-respirator. Potrivit declaratiilor facute ulterior, prezentate in premiera de WOWbiz.ro, medicii au reusit sa o stabilizeze cu greu si sa o aduca la o stare normala! Din pacate, nu pentru mult timp, caci, dupa doar cateva zile, artista a ajuns din nou la spital si, culmea, a fost operata de doua ori, pentru a i se extirpa cheagurile de sange aparute in dreptul taieturilor.

Andreea Balan are mari probleme dupa cele trei operatii! ”Este dureros, insa sper sa isi revina cat mai repede”

Dupa clipe de cosmar, in care s-au facut tot felul de speculatii, situatia pare ca s-a stabilizat pentru vedeta in aceste momente! Cu toate acestea, doctorii i-au interzis sa paraseasca spitalul, sa poata sa iti tina in brate fetitele sau sa interactioneze cu foarte multa lume.

”E greu cu durerea fizica, dar cel mai greu de suportat este dorul de familia mea, de fetele mele si mai ales de micuta Clara care a implinit trei saptamani de viata si pe care am vazut-o in aceasta perioada doar in poze ss filmulete. Abia astept sa ajung acasa sa le pup si sa le iubesc”, a scris Andreea in dreptul unei fotografii in care George Burcea le tine pe Maya si pe Clara in brate.

Pe de alta parte, exista persoane din preajma cantaretei care sustin ca tot ce i s-a intamplat la nastere a afectat-o din toate punctele de vedere, si in special ca mama. ”Andreea Balan are mari probleme dupa cele trei operatii! Cum era firesc, ele au au avut un efect puternic fizic, in plus, in urma lor, ea a facut si o depresie postnatala! Este dureros, insa sper sa isi revina cat mai repede”, a dezvaluit un apropiat de-al artistei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img