joi, 28 martie, 2024

Dupa 4 ani de dieta vegetariana, o bloggerita a inceput sa consume carne. Rezultatele au fost surprinzatoare

Distribuie:

Publicat:

Kasumi Kriss, o bloggerita din Olanda, a reinceput sa consume carne dupa ce, timp de 4 ani, a tinut o dieta vegetariana. Aceasta a vorbit despre schimbarile pe care le-a suferit cand a luat o pauza de la dieta ei exclusiv vegetariana si, timp de trei saptamani, a inclus si carne de calitate in retetele sale. 

Acum patru ani, din motive de sanatate, Kasumi Kriss a hotarat sa adopte dieta vegetariana. La inceput, aceasta a dat rezultate vizibile. Starea de sanatate s-a ameliorat, a devenit mai energica, acneea a disparut. A avut doar cateva probleme digestive minore, consemneaza perfecte.ro, care citeaza BrightSide.  

Dupa doi ani de regim vegetarian, pielea a inceput sa-i faca din nou probleme (cosurile, uscaciunea tenului si iritatiile au reaparut), parul si unghiile au devenit casante, iar menstruatia s-a intrerupt timp de patru luni. La un moment dat, in timpul ”aventurii” sale vegan, Kasumi si-a permis sa manance un ou fiert. Efectul acelui ou a depasit toate asteptarile: timp de trei zile, starea ei de spirit s-a imbunatatit vizibil.

La scurt timp, bloggerita a hotarat sa renunte la dieta vegetariana si sa-si schimbe obiceiurile alimentare. ”Cateodata ma simt ciudat, dar cred ca asta e decizia corecta”, a impartasit ea fanilor sai. Dupa doar trei saptamani de cand a inclus carne in dieta sa, Kasumi a dezvaluit ce i s-a intamplat: ”Pielea mea este mai frumoasa, fata mea e mai putin umflata, dar cel mai bun lucru este ca nu ma mai simt fara vlaga”. Poza din stanga o arata pe Kasumi dupa patru ani de mancat doar legume si fructe. Poza din dreapta o infatiseaza dupa trei saptamani de dieta in care a inclus carnea de buna calitate. D.F.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img