sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dupa Alex Velea si Mirela Vaida, inca o concediere la Antena1! E clar, nu mai are umor. Si el a fost dat afara

Distribuie:

Publicat:

Surpriza de proportii la emisiunea ”iUmor”! Dupa concedierea lui Alex Velea si a Mirelei Vaida, inca o vedeta a postului paraseste ”echipa”. Unul dintre prezentatori a fost pus pe liber de catre conducerea postului Antena 1, cu toate ca nimic nu anunta o asemenea ruptura. Este vorba chiar despre Vlad Grigorescu, magicianul care a si castigat primul sezon al emisiunii ”iUmor”. El prezentase mai multe sezoane alaturi de Serban Copot.

Locul lui Vlad Grigorescu va fi luat de Dan Badea, un obisnuit al scenei ”iUmor” din ipostaza de invitat special. Dan Badea se alatura in cel de-al saselea sezon al emisiunii, in curand, la Antena 1, in calitate de co-prezentator, alaturi de Serban Copot.

Prima zi de filmare din cel de-al saselea sezon ”iUmor” a fost una solicitanta pentru noul membru al echipei, dupa cum chiar Dan Badea a recunoscut.

”E altfel sa fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazda trebuie sa te pregatesti, sa stai acolo, sa cureti dupa oaspeti, sa ai grija de toti. Nu cred ca am stat jos deloc, dar abia acum ma resimt. A fost foarte obositor, dar mi-a placut mult prima zi! Incerc sa nu am prejudecati si nu judec pe nimeni, doar vreau sa inteleg motivatia fiecaruia de a urca pe scena. Sigur, la o astfel de emisiune te astepti sa intalnesti oameni dezinvolti, dar Serban mi-a spus ca s-ar putea sa existe si concurenti cu care nu o sa am ce sa vorbesc si, intr-adevar, m-am trezit la un moment dat putin blocat”, a povestit amuzat Dan Badea.

Delia, Cheloo si Mihai Bendeac continua in cel de-al saselea sezon ”iUmor”

Delia, Cheloo si Mihai Bendeac continua in cel de-al saselea sezon ”iUmor”, in curand, la Antena 1, cautarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mima sau improvizatie.

Concurentii care primesc minimum doua ”Thumbs up” vor putea fi apoi votati de catre telespectatori cu ajutorul aplicatiei gratuite „iUmor”, creata special de Antena 1, votul incepand in timpul editiei respective si terminandu-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, castigatorul fiecarei editii se va califica direct in finala!

Cei cinci castigatori de pana acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calita (sezonul al IV-lea) si Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img