joi, 25 aprilie, 2024

Dupa aproape 20 de ani de casatorie, David Beckham pleaca in America si-si lasa familia acasa

Distribuie:

Publicat:

avid si Victoria Beckham au, de 19 ani, o casnicie de invidiat, chiar daca in mod repetat au aparut zvonuri ca sunt pe cale sa divorteze. Presa a speculat de fiecare data pozele in care Victoria aparea trista sau deranjata de ceva. Ea a negat de fiecare data aceste zvonuri spunand ca nimeni n-ar putea s-o tina  captiva intr-o casnicie nefericita. 

Recent, insa, David a confirmat ca se va muta curand in America, la Miami, insa fara Victoria si cei patru copii ai lor, informatie care a deschis din nou bursa zvonurilor despre iminenta despartire a celor doi. Care este motivul? Fostul fostbalist profesionist are de gand sa se stabileasca in Miami pentru a-si forma propria echipa de fotbal. Ce se va intampla insa cu familia ramasa acasa si de ce sotia si copiii lor nu-i insotesc?, se intreaba ziaristii de tabloid.

Raspunsul l-a oferit chiar David Beckham: cei doi soti au decis ca Victoria sa ramana in Anglia alaturi de copiii lor mai mici – Romeo, 15, and Cruz, 12, si Harper, 6 – deoarece doresc ca acestia sa-si continue studiile in acelasi loc, fara sa fie obligati sa se mute la o scoala noua in mijlocul anului. Copiii vor merge insa in vacante sa-si vada tatal, impreuna cu mama lor. Cat despre Brooklyn, fiul cel mare al cuplului, acesta este deja pe picioarele proprii, el locuind singur in New York, unde face cursuri de fotografie, informeaza Viva.ro

De altfel, David Beckham a declarat in cadrul unei conferinte de presa: “Vreau sa multumesc familiei mele, lui Brooklyn si sotiei mele, Victoria, care este acasa cu ceilalti copii. Mi-au fost alaturi si in vremurile bune, si in cele rele, si lor le datorez totul”.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img