joi, 28 martie, 2024

Dupa ce a cantat la capataiul Ionelei Prodan, Marioara Man face declaratii sfasietoare: Ce s-a intamplat in timpul slujbei: „Oamenii priveau si…”:

Distribuie:

Publicat:

Joi a fost o zi trista pentru toti cei care au iubit-o si au apreciat-o pe Ionela Prodan! Regretata artista a fost condusa pe ultimul drum.

Marioara Man si Gheorghe Turda au cantat la capataiul Ionelei Prodan, moment in care durerea a devenit sfasietoare pentru toti cei care au cunoscut-o si au iubit-o pe Ionela Prodan si erau prezenti in capela.

Dupa ce i-a adus un ultim omagiu Ionelei Prodan, Marioara Man a facut declaratii emotionante in emisiunea „Rai da’ Buni”.

„Condoleante familie si poporului roman. O valoare a folclorului romanesc… Am ales sa cant si am ales un cantec bisericesc pe care nu l-am cantat niciodata la o inmormantare. M-am gandit ce as putea face eu pentru artista si prietena noastra Ionela Prodan. M-am rugat la Dumnezeu sa pot sa o duc la sfarsit… e greu sa canti in fata unei artiste care a plecat azi… am dus-o pe ultimul drum. A fost o slujba emotionanta, corul a cantat dumnezeieste. Oamenii priveau si le curgeau lacrimile.” a declarat Marioara Man.

Ionela Prodan a murit

Ionela Prodan a murit luni, la ora 21.00, la Spitalul Elias, acolo unde era internata de pe data de 13 martie, pentru o afectiune grava la pancreas. Artista a fost condusa pe ultimul drum joi si a fost inmormantata la Cimitirul Bellu. „Doamna Ionela Tanase (Prodan) in varsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in stare grava, in contextul acutizarii unor afectiuni cronice. Pe perioada internarii a beneficiat de monitorizare stricta cu supravegherea si controlul functiilor vitale, cat si asigurarea confortului fizic si psihic adecvat situatiei date. Decedeaza azi, 16.04.2018, ora 21, prin stop cardiorespirator iresuscitabil“, au anuntat reprezentantii spitalului Elias.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img