joi, 28 martie, 2024

Dupa ce vei citi asta, nu vei mai pune niciodata hartie igienica pe vasul de toaleta! – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Nu pune hârtie igienică pe colacul toaletei! Mulți dintre noi nu vom fi surprinși să auzim că toaletele publice nu sunt foarte curate. Este un teren perfect de reproducere pentru bacterii.

Nimic mai fals!

Probabil e ceva familiar: ești pe drum și, deodată, trebuie să urinezi. Din păcate, nu există întotdeauna toalete super curate disponibile, ceea ce înseamnă că va trebui să mergeți la o toaletă publică. Pentru a va feri cat puteti, acoperiti toaleta cu hârtie igienică. Acest lucru te va proteja cel puțin de bacterii. Nimic mai fals! Punând hârtie igienică pe colac, atrageți și mai multe bacterii!

Colacul de toaletă este proiectat să fie cât mai igienic posibil: bacteriile nu pot crește din cauza suprafeței netede a colacului. În plus, o toaletă intră în general în contact cu fesele relativ curate. Nu există atât de multe bacterii pe fese pe cât ai crede.

Nu pune hârtie igienică pe colacul toaletei!

Hârtia igienică, pe de altă parte, este un teren de reproducere pentru bacterii. Suprafața aspră o face o casă primitoare pentru bacterii. În plus, toată lumea atinge același sul de hârtie cu mâinile, iar mâinile reprezinta partea de corp cea mai bine acoperita de bacterii. Este mult mai bine să te asezi pe toaletă, fara sa pui hartie igienica pe colac.

Videoclipul urmator explică în detaliu de ce nu trebuie să acoperiți colacul cu hârtie igienică.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img