News Flash:

Dupa o casnicie de 22 de ani, artista divorta de Ion Dichiseanu. Acum Simona Florescu face un anunt uluitor despre relatia lor. Abia acum s-a aflat adevarul! "Eu l-am..."

1 Aprilie 2019
646 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 dichiseanu

Simona Florescu i-a devenit soție lui Ion Dichiseanu in 1986, iar pe atunci blonda avea doar 19 ani, iar partenerul ei avea 54 de ani. Vârsta nu a fost un impediment pentru cei doi și s-au iubit fără să țină cont de gura lumii.

Simona Florescu a povestit pentru Viva.ro că ea a flat ce vârstă are Ion Dischiseanu de-abia la starea civilă. „Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Sunt oameni care, la vârsta la care s-a căsătorit Dichi sunt rablagiţi rău de tot, dar sunt şi oameni în vârstă care sunt foarte atenţi cu ei, grijulii şi nu trec degeaba prin viaţă.

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătran” a povestit Simona Florescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046602 (s)