joi, 25 aprilie, 2024

E fermier, dar asta nu-l impiedica sa-si doreasca o masina de cateva sute de mii de euro! Cum vrea sa puna mana pe “bijuterie” fara sa scoata vreun leu din buzunar!

Distribuie:

Publicat:

 Un tanar agricultor si-a dezvoltat ferma cu ajutorul fondurilor europene • Dupa ce a vazut ca poate obtine usor bani de la Uniunea Europeana, a decis sa mai depuna un proiect de cateva sute de mii de euro • In ultimii ani, tot mai multi ieseni achizitioneaza utilaje scumpe cu fonduri europene

Un tanar din Iasi este unul dintre fermierii care ar putea fi un exemplu de ambitie pentru tinerii care vor sa obtina fonduri europene. Acesta a vazut ca banii pot fi obtinuti usor daca muncesti si te informezi si nu s-a rezumat la o singura finantare europeana, ci a continuat sa depuna proiecte pana a obtinut alti bani.

In total, a primit de la Uniunea Europeana 100.000 de euro si acum vrea sa depuna inca un proiect pentru achizitia unui utilaj agricol de cateva sute de mii de euro. In ultimii ani, tot mai multi tineri se orienteaza spre fondurile europene pentru a-si dezvolta afaceri in mediul rural si depun proiecte la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR).

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img