vineri, 26 aprilie, 2024

E OFICIAL! Un NOU MINISTRU la MApN! Klaus Iohannis si-a dat acordul

Distribuie:

Publicat:

Klaus Iohannis a semnat decretele privind inlocuirea lui Adrian Tutuianu cu Marcel Ciolacu la Ministerul Apararii. Sunt informatii care au fost confirmate din partea zonei guvernamentale.

„Adrian Tutuianu este direct responsabil pentru comunicatul absolut halucinant remis ieri de Ministerul Apararii. „Nu se misca nicio frunza” in Armata Romana fara aprobarea ministrului. Cred ca pentru greseala grava de ieri era firesc ca Adrian Tutuianu sa plece”, a spus Radu Tudor.

In urma anuntului Ministerului Apararii, cum ca banii vor fi platiti esalonat in cazul salariilor militarilor, Adrian Tutuianu si-a dat demisia din functie, la cererea lui Mihai Tudose. „Este o demisie de onoare pentru o eroare de comunicare”, spunea premierul.

Demisia acestuia, dar si decizia de preluare a interimatului de catre vicepremierul Marcel Ciolacu au ajuns inca de aseara la Palatul Cotroceni.

„Mi-am depus demisia pentru lipsa de comunicare. Am recunoscut in fata premierului ca am gresit fata de el ca nu i-am comunicat si nu am comunicat cu presa din lipsa din timp. I-am spus ca imi asum greseala. Mi-a spus ca aceasta decizie o ia el. Am lasat demisia pe masa”, a declarat Tutuianu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img