marți, 23 aprilie, 2024

E oficial! ‘Visul’ Olgutei Vasilescu, in linie dreapta!

Distribuie:

Publicat:

Vești importante pentru șoferi! S-a dat undă verde pentru construirea drumului pe care avea de gând să-l facă Olguța Vasilescu, dacă ajungea la șefia Ministerului Transporturilor. 

Mihai Cilibiu, directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Dolj, a anunţat că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru sectorul 1 al drumului expres Craiova – Piteşti.

„Am fost anunţaţi oficial, acum o jumătate de oră, că s-a dat ordinul de începere a lucrărilor la drumul expres Craiova – Piteşti, sectorul1. Am primit oficial pe mail ordinul de începere a lucrărilor, astăzi avem o videoconferinţă cu reprezentanţii firmei care asigură documentaţia pentru tot ce înseamnă exproprieri şi tot ce înseamnă punerea la punct a tronsonului care cuprinde judeţul Dolj şi judeţul Olt, este vorba de sectorul pentru care s-a semnat contractul în urmă cu câteva săptămâni”, a precizat Mihai Cilibiu, în şedinţa de Colegiu Prefectural, conform lupamea.ro.

După ce președintele Klaus Iohannis a refuzat numirea Olguței Vasilescu la șefia Transporturilor, jurnalistul și scriitorul Răzvan Ioan Boanchiș a dezvăluit care era visul fostei șefe a Muncii.

Potrivit lui Boanchiș, ziaristul craiovean Mircea Canțăr i-ar fi spus că fosta șefă a Muncii pregătea construirea drumului expres Craiova- Pitești, două benzi pe fiecare sens.

„Cel mai important ziarist de acolo, Mircea Canțăr, mi-a zis “bă, băiatule, e mare păcat ca a lucrat-o Iohannis. Femeia avea un vis, dar unul realizabil, nu himere vândute în campania electorală. Printre alte chestii, Olguța voia să facă drumul expres Craiova – Pitești. Două benzi pe fiecare sens. Și l-ar fi făcut repede, că-i nebună, ar fi stat toată ziua printre muncitori și l-ar fi terminat”, scrie Răzvan Ioan Boanchiș.

bugetul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img