News Flash:

E primavara. Stop agentului termic la Vaslui

5 Aprilie 2015
1830 Vizualizari | 1 Comentarii
Incepand cu data de 31 aprilie, centralele termice care asigurau pe perioada rece agentul termic subventionat ,si-au intrerupt furnizarea la unele locuinte din municipiu, insa aproximativ 154 de persoane doresc sa mai primeasca caldura nesubventionata.

” Timp de cinci luni, din noiembrie pana in martie gigacaloria a fost subventionata. Au platit cei din sistemul centralizat doar 180 de lei. Acum, cei ce doresc caldura si vorbesc de familiile de la ANL vor plati gigacaloria la 470 de lei. Este drept ca nu le furnizam non stop caldura, doar seara cate patru-cinci ore”, a spus Toderica Toma, directorul SC Termprod SA Vaslui

Unele persoane au beneficiat de caldura, insa nu si-au achitat facturile restante.

Casierii de la firma care furneaza agentul termic merg din usa in usa si discuta cu restantierii pentru a-i face sa inteleaga sa trebuie sa isi achite facturile restante. Oficialii SC Termiprod SA Vaslui afirma faptul ca nu doresc sa ajunga cu cei care au restante in instanta si ca oamenii ar trebui sa fie mai intelegatori si sa incerce sa isi achite darile.

“Nu dorim sa ajungem in instanta pentru recuperarea debitelor, ci sa gasim intelegere si sa se achite macar esalonat o parte din datorii”, a mai spus directorul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Maria  | #2131
Haipariu ca de la 31 martie .Luna aprilie nici nu are 31 zile.......
Adauga comentariu

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0856 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033490 (s)