News Flash:

Ești zero, nu mai reprezinți nimic". Nora, mesaj dur după ce Leo și-a oficializat relația cu Anda

20 Mai 2022
665 Vizualizari | 0 Comentarii
img 38

Nora a intrat în atenția tuturor încă de când se afla în casa Mireasa - Capriciile Iubirii și forma un cuplu cu Leo. Într-un final, presiunile și cuvinetele dure la adresa ei au făcut-o să iasă din emisiune de bună voie, astfel că la scurt timp, cel alături de care se vedea pentru tot restul vieții a intrat într-o relație nouă cu Anda. Iată însă ce mesaj dur le-a transmis fosta concurentă recent!

Nora a acceptat cu greu faptul că Leo și Anda formează un cuplu, astfel că și după ce i-a văzut în cadrul emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii, continuă să transmită fel și fel de mesaje dure cu subînțeles.

Nora, mesaj cu subînțeles pentru Leo, după ce a ieșit din casa Mireasa - Capriciile Iubirii?!

Încă de când a ieșit din casa Mireasa - Capriciile Iubirii Nora a stânit un val de reacții. Fiind extrem de activă în mediul online, fosta concurentă a emisiunii postează diferite melodii, cu numeroase mesaje subtile pentru Leo, cel care a făcut-o să sufere, așa cum chiar ea a precizat.

La fel s-a întâmplat și recent când Nora a postat un citat destul de dur pe TikTok, iar cei care o urmăresc și îndrăgesc nu au putut să nu comenteze și să nu afirme faptul că face referire la Leo, mai ales că și-a oficializat relația cu Anda.

"Ești zero. Nu mai reprezinți nimic. Un om când nu mai are nimic de oferit, nici de aici și nici de aici, începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut. Te-ai vândut.", este mesajul dur transmis de Nora pe TikTok.

Nora a avut parte de un trecut tumultuos

Nora părea că și-a găsit fericire în brațele lui Leo în casa Mireasa - Capriciile Iubirii, așa cum și el demonstra, însă povestea lor de dragoste s-a terminat brusc, asta după ce Nora a cerut să plece acasă din cauza injuriilor și jignirilor aduse chiar de mama iubitului ei privind trecutul tumultuos.

A plecat acasă, însă înainte de asta, Leo a rugat-o să-l scoată din emisiune pentru a putea să își continue dragostea. Deși au vorbit prin intermediul emisiunii o perioadă de timp, când au intrat noile concurent, atenția lui Leo s-a îndreptata către Anda, cu care are o relație în aceste momente.

De asemenea, după ce a fost aspru criticată de cei din casa Mireasa - Capriciile Iubirii, cât și de către urmăritori, Nora a vorbit despre toate traumele prin care a trecut, de fapt.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 34 queries | Mysql time :0.066903 (s)