vineri, 29 martie, 2024

Ea este cea mai bogata femeie de pe Pamant. Cine este si cu ce se ocupa doamna care are lumea la picioare

Distribuie:

Publicat:

Dupa moartea celebrei detinatoare a imperiului L'Oreal, Liliane Bettencourt, care s-a stins la 94 de ani, in toamna, foarte multa lume s-a intrebat cine a devenit cea mai bogata femeie din lume. 

Oficial, femeia cu cea mai mare avere din lumea este Francoise Bettencourt Meyers, fiica Lilianei Bettencourt si singura mostenitoare a acesteia. In varsta de 64 de ani, Francoise Bettencourt Meyers, 

Femeia a acordat rar interviuri  si sta departe de lumina reflectoarelor.  Potrivit lui Bloomberg, ea  prefera sa petreaca mai multe ore din zin cantand la pian. Este academician, a scris un studiu de cinci volume al Bibliei si o genealogie a zeilor greci.

Nu-i place sa arunce cu bani si cumparaturile extravagante nu sunt deloc stilul ei. Potrivit apropiatilor, citati de InStyle, ea este o persoana foarte soba, care se simte bine atunci cand este inconjurata de cartile ei si pian, nicidecum in lumea marilor afaceri si finante.

Francoise Bettencourt Meyers a mostenit dupa moartea mamei sale o avere estimata la 33 de miliarde de euro, asta in ciuda faptului ca cele doua nu au fost prea apropiate. Francoise s-a luptat  ani de ziel in instanta pentru a dovedi ca Liliane nu mai era ins tare sa-si gestioneze singura averea  si ca sufera de dementa si Alzheimer.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img