joi, 25 aprilie, 2024

Ea este falsul medic estetician din Oradea. Ramona Fizesan facea injectii cu acid hialuronic fara pregatire

Distribuie:

Publicat:

Falsul medic din Oradea, care facea injectii cu acid hialuronic fara a avea pregatirea necesara, se numeste Ramona Fizesan si are 39 de ani. Politistii au facut deja perchezitii la cabinetul estetic, de unde au ridicat facturi, seringi si agende. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Bihor, femeia ar fi injectat pacientilor acid hialuronic in buze si cearcane, fara a avea calitatea de medic, inca din anul 2017.

"In urma perchezitiilor efectuate la domiciliul acesteia si la un salon cosmetic din municipiul Oradea, politistii au descoperit si au ridicat, in vederea cercetarilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achizitie a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimtamant al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite si altele", au precizat oficialii din IPJ Bihor. 

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bihor continua cercetarile, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea, pentru documentarea intregii activitati infractionale a celei in cauza.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img