joi, 28 martie, 2024

Ea este vedeta care a trait o umilinta incredibila: a spus ca isi mai doreste un copil, iar sotul sau a declarat public ca se va muta de acasa daca se intampla!

Distribuie:

Publicat:

O tânăra cântăreață din Regatul Unit al Marii Britanii a dezvăluit că este disperată pentru un al treilea copil – dar soțul său spune că va pleca de acasă dacă va rămâne însărcinată.

Tânăra de 31 de ani a luat un calcul încă un copil, astfel încât cei doi fii ai săi – Carter de cinci ani și Parker de șapte ani – să aibă un frate mai mic cu care să se joace.

Femeia pare foarte dornică să mai aibă un copil, în timp ce fostul fotbalist și soț, în vârstă de 40 de ani, nu pare a fi la fel de dispus. Bruneta a declarat: "Wayne nu are nimic! El a fost de genul «dacă mai avem altul, fie mă voi muta afară, fie voi căuta un loc de muncă, nu-mi pasă ce este, voi primi doar un loc de muncă … », așa că am spus «atunci este un nu? »”

Frankie Bridge își mai dorește un copil

Frankie Bridge a vorbit despre ce înseamnă viața de mămică pentru ea și care este cea mai frumoasă perioadă:„18 luni este etapa mea preferată din cauza personalității mele – când încep să se transforme în oameni mici. Toată lumea o urăște, dar eu o iubesc. Mi se pare ceva mai greu – pot răspunde acum, pot refuza să facă lucruri, pot merge, pot fugi. Etapa pentru bebeluși îmi place foarte mult, deși este dificilă și lui Wayne i se pare foarte grea. Dacă mi-ai putea da un copil de 4 ani, el clar ar accepta asta."

Frankie și-a cunoscut dragostea vieții, pe Wayne, în 2011 și de atunci au continuat să se iubească.

În același an cu căsătoria, Frankie și Wayne și-au întâmpinat primul fiu, Parker.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img