joi, 25 aprilie, 2024

Țeapa pe care şi-a luat-o Prodanca după ce a vrut să-l desființeze pe Reghe: ce a demonstrat raportul medical al antrenorului

Distribuie:

Publicat:

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați, vineri seară, într-un conflict violent. Au apărut imagini noi de la bătaia dintre cei doi, în urma căreia aceștia au ajuns la secția de poliție.

Vineri seară, în jurul orei 20:00, a explodat „bomba mondenă”: Reghe şi Prodanca, aflați în plin proces de divorț, au ajuns la o altercație fizică în urma unui conflict domestic care a escaladat.

Impresara l-a acuzat că era băut şi drogat

Pentru a-l denigra pe cel care până nu cu mult timp în urmă i-a fost partener, agenta l-a acuzat pe antrenorul lui Neftchi Baku că era băut și drogat vinei seară.

Dar impresara a fost cea care şi-a luat ţeapă. De ce? Pentru că raportul medical al lui Reghe a demonstrat că femeia a minţit: fostul ei soţ nu era nici drogat, nici băut.

Laurențiu Reghecampf nu s-a lăsat denigrat. A vrut să demonstreze că soţia lui minte. Sâmbătă dimineaţă, antrenorul s-a prezentat la INML, iar medicii de acolo i-au recomandat – după ce i-au emis un certificat din care rezultau leziunile la nivelul feței – să meargă la o clinică privată, pentru a intra imediat în posesia rezultatelor.

Ulterior, tehnicianul s-a îndreptat către Sanador. Acolo i-au fost recoltate probe de sânge, iar rezultatul a confirmat faptul că tehnicianul nu a consumat nicio substanță interzisă. Reghe este curat ca lacrima, conform raportului medical publicat de cancan.ro.

De asemenea, Reghe a vrut să facă inclusiv un test de alcoolemie, însă medicii i-au explicat că acesta ar fi inutil, fiindcă licoarea dispare din organism după atâtea ore. Totodată, dacă ar fi existat – deși nu era cazul – nu ar fi fost relevant.

Reghe a vrut doar să-şi viziteze băiatul

Reamintim că Laurențiu Reghecampf a mers vineri seara la vila familiei din Snagov pentru a-l vizita pe fiul său, potrivit unei ordonanțe președințiale care spune că își poate vedea fiul în al 2-lea și al 4-lea weekend dintr-o lună până la soluționarea divorțului.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu.

Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat tehnicianul.

Reghe îi cere Prodancăi daune de 200.000 de lei

De săptămâna viitoare, disputa dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, care și-a consumat vineri seara un episod de agresiune fizică fizică, se mută în instanță.

Fanatik a aflat că între cei doi se află pe rol un proces intentat de antrenorul român. Reghe îi cere impresarei să achite daune de 200.000 de lei pentru prejudiciile aduse vieții private.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img