vineri, 29 martie, 2024

EBA le lauda pe Plumb si Gorghiu

Distribuie:

Publicat:

Elena Basescu rupe tacerea si dupa mult timp departe de lumina reflectoarelor a decis sa acorde un interviu in care nu se fereste sa spuna ceea ce crede despre actuala Administratie Prezidentiala, dar si despre femeile din politica.scrie stiripesurse.ro

Desi este crtica la adresa actualei guvernari si a principalelor partide politice, ea are doar cuvinte de lauda pentru doua dintre cele mai importante femei din politica de la ora actuala – Rovana Plumb, numarul doi in PSD si Alina Gorghiu, co-presedintele PNL.

“Ma bucura foarte tare prezenta unor femei la varful politicii romanesti. Cred ca e o evolutie fireasca si sanatoasa a societatii romanesti, care incepe sa se lepede de haina misoginismului. Pe Rovana o cunosc din perioada in care eram amandoua reprezentante ale Romaniei in Parlamentul European – a fost mereu foarte serioasa si a muncit mult. Despre ea, chiar se poate spune ca doar eforturile pe care le-a facut au propulsat-o aproape de sefia PSD. Eu cred ca poate fi un exemplu de urmat si ca, dincolo de anumite actiuni populiste, a avut un mandat relativ bun in fruntea Ministerului Muncii.

Pe Alina Gorghiu o cunosc mai putin, dar cred ca e o femeie tanara, curajoasa si foarte ambitioasa. Are sprijinul necesar si datele pentru a tinti foarte sus, cu conditia sa nu vrea totul deodata”, a spus Eba pentru EVZ.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img