News Flash:

Echipa emisiunii Apel de Urgenta a stat 40 de ore in garda

23 Aprilie 2015
1998 Vizualizari | 0 Comentarii
Echipa emisiunii Apel de Urgenta a stat 40 de ore in garda, impreuna cu medicii de la Spitalul Universitar din Bucuresti

Jurnalistii au fost in prima linie, in demersul medicilor de a ajuta si, mai ales, salva pacientii. Intreaga poveste, astazi, de la 21:30, la Prima TV.

Medicii Ana Popescu si Liviu Ulmeanu i-au avut drept „colegi” pe cei din echipa emisiunii Apel de Urgenta in garzile lor de la Spitalul Universitar. Fiecare garda se intinde pe durata a 20 de ore, numarul pacientilor care ajung in fata medicilor fiind mai mare de 400.

Fiecare caz in parte este special si este tratat in functie de gravitate. Doctorii de la Camera de Garda incearca intotdeauna sa ii faca pe pacienti sa constientizeze diferentele dintre cazuri si sa acorde prioritate oamenilor care vin cu probleme grave.

In cele doua garzi, echipa emisiunii a urmarit fiecare pas al medicilor de serviciu, in lupta cu diversele probleme, de la soc anafilactic la tumori stomacale, de la alcoolism la encefalita. Lupta medicilor cu timpul, in sprijinul pacientilor, este prezentata, necosmetizat, in aceasta seara la Apel de Urgenta, cu Iulia Marginean, de la ora 21:30, la Prima TV.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1102 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038828 (s)