vineri, 19 aprilie, 2024

Echipa lui Razvan Lucescu, Al Hilal a castigat meciul cu Al Ahli, din Liga Campionilor Asiei

Distribuie:

Publicat:

Al Hilal, noua echipă a lui Răzvan Lucescu, a câştigat meciul de pe terenul lui Al Ahli, scor 4-2, în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei, potrivit Mediafax.

La primul meci oficial pe banca saudiţilor, Răzvan Lucescu a mizat pe vedetele din atac Andre Carrillo, Sebastian Giovinco şi Bafetimbi Gomis, însă meciul a început rău pentru Al Hilal.

Al Ahli, fosta echipă a lui Nicolae Stanciu şi rivala din campionat a lui Al Hilal, a deschis scorul în minutul 6, prin Al Soma, care a fost găsit excelent în careu şi l-a învins pe portarul oaspeţilor.

Bafetimbi Gomis, fostul atacant de la Olympique Marseille, Olympique Lyon sau Swansea, a restabilit egalitatea nouă minute mai târziu, cu o lovitură de cap din apropierea careului mic. Cu şase minute înainte de pauză, apărarea formaţiei lui Răzvan Lucescu a cedat, iar Al Ahli a trecut din nou avantaj graţie reuşitei lui Djaniny.

După pauză, Gomis a reuşit hat-trick-ul, având o contribuţie uriaşă la victoria lui Al Hilal. Francezul a lovit mai întâi în minutul 48, cu un şut din interiorul careului venit în urma unei respingeri eronate a portarului gazdelor. În minutul 65, Gomis a speculat o nouă eroare în defensiva adversarilor şi a dus scorul la 3-2. Rezultatul final, 4-2 pentru Al Hilal, a fost stabilit de Al Hafith, în minutul 82.

Partida retur dintre Al Hilal şi Al Ahli va avea loc pe terenul echipei lui Răzvan Lucescu, miercuri, 13 august, de la ora 20:30.

Campionatul din Arabia Saudită va debuta pe 22 august. Primul meci al lui Al Hilal este acasă, contra nou-promovatei Abha.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img