News Flash:

Echipajul judetului Vaslui a fost desemnat castigatorul concursului „EDUCATIE RUTIERA - EDUCATIE PENTRU VIATA”

24 Iulie 2015
2212 Vizualizari | 0 Comentarii
Castigatorii 1
Pentru prevenirea accidentelor de circulatie in care sunt implicati elevii, in aceasta saptamana a fost organizata competitia „EDUCATIE RUTIERA – EDUCATIE PENTRU VIATA”, in cadrul careia tinerii s-au intrecut in cunostinte rutiere.

Municipiul Sfantul Gheorghe a gazduit in perioada 20-23 iulie a.c., faza nationala a concursului „Educatia rutiera – Educatie pentru viata“, desfasurat de peste trei decenii sub auspiciile Ministerului Educatiei si Cercetarii si Inspectoratului General al Politiei Romane – Directia Rutiera. Si in acest an, faza nationala a fost prefatata de competitii organizate la nivel de scoli, localitati si judete, implicand mii de elevi de nivel gimnazial si liceal.

La faza nationala a competitiei au fost prezente echipaje din toate judetele tarii si municipiul Bucuresti, un echipaj fiind format din doi elevi din ciclul gimnazial si doi elevi din ciclul liceal. Echipajul judetului Vaslui, pregatit de profesor Mihai Mosnianu, a fost alcatuit din doi elevi de la Scoala Gimnaziala „Dimitrie Cantemir“ Vaslui si doi de la Liceul teoretic „Emil Racovita“ Vaslui. Este vorba de Codrianu Alexandru si Munteanu Andi Iulian, de la Liceul teoretic „Emil Racovita“  din municipiul Vaslui, Iancu Iosif si Iftode Stefania de la Scoala Gimnaziala „Dimitrie Cantemir“ Vaslui.
 
Echipajul judetului Vaslui a fost desemnat castigatorul concursului din acest an, inregistrand o penalizare de doar 5 puncte. Locul II a fost ocupat de echipajul judetului Sibiu, iar locul III a fost ocupat de echipajul judetului Mures.

Concursul a constat in sustinerea mai multor probe:

• Proba de respectare a regulilor de circulatie de catre biciclisti, in parcul - scoala, proba la care Iftode Stefania a obtinut 0 puncte penalizare.
 • Proba de identificare a abaterilor de la respectarea regulilor de circulatie de catre biciclisti, in parcul-scoala, proba la care Munteanu Andi Iulian a obtinut locul I, cu 0 puncte penalizare.
 • Proba de cunoastere a regulilor de circulatie, unde Codrianu Alexandru a avut 5 puncte penalizare.
 • Proba de parcurgere a unui traseu de indemanare cu bicicleta in poligon, proba la care Iancu Iosif a obtinut 0 puncte penalizare.
Competitia are ca obiectiv prevenirea accidentelor de circulatie in care sunt implicati elevii, prin formarea unui comportament rutier responsabil in randul tinerilor, pe baza cunoasterii si respectarii regulilor de circulatie.

Galerie Foto

1437489189big_7
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 34 queries | Mysql time :0.014782 (s)