joi, 18 aprilie, 2024

”Echipele mari castiga si cand joaca prost!”

Distribuie:

Publicat:

Didi Hrimiuc a recunoscut, la finalul meciului cu CSM Focsani, ca HC Vaslui nu a facut cel mai bun meci din acest sezon, insa este bucuros ca a echipa sa a obtinut un nou rezultat pozitiv.
”O victorie mai mult decat muncita. A fost muncita de toata sala si de noi, in primul rand. Nu ne ramane decat sa ne bucuram”, a spus Didi Hrimiuc.
Pivotul vasluienilor considera ca evolutia modesta a echipei sale se datoreaza mizei jocului, capitol la care Vasluiul mai are inca de invatat: ”Ne asteptam la un meci dificil. Focsaniul a jucat fara stres, neavand prea multe sanse pentru play-off. Presiunea a fost pe noi. Ne bucuram de victorie. Echipele mari castiga si atunci cand joaca prost”.
Hrimiuc spera ca HC Vaslui sa scoata maximum din ultimele doua etape, formatia vasluiana avand prima sansa la accederea in play-off-ul Ligii Zimbrilor.
”Pornim cu prima sansa pentru play-off. Dintre toate candidatele la ultimele doua locuri de play-off, noi suntem cei mai avantajati. Vedem ce mai obtinem din cele doua meciuri. Nu ne ramane decat sa ne facem treaba cu Steaua, in deplasare, si Satu Mare, acasa”, a mai precizat jucatorul vasluian.
HC Vaslui va intalni Steaua sambata, 25 martie, in Sala Chiajna, partida fiind programata de la ora 11 si va fi transmisa de TVR2. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img