marți, 23 aprilie, 2024

Ecranizarea „Acolo unde cântă racii” se vede în premieră la Cinema City, din Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Ai stat cu sufletul la gură în timp ce citeai cartea? Ai rămas pe gânduri după ce ai terminat și ultima filă? Pe 19 august 2022, la Cinema City din Iulius Mall Iași, se va vedea în premieră ecranizarea cărții „Acolo unde cântă racii”. Filmul, ce poartă și numele romanului după care a fost realizat, prezintă povestea unei femei care a trăit toată viața în mlaștinile din sudul Americii și care devine suspect principal în uciderea unui bărbat.

La începutul anilor '50 Kya a fost abandonată de familie, fiind nevoită să se descurce singură în casa sa, aflată într-o mlaștină. Cunoscută de localnicii din zonă drept „fata din mlaștină”, Kya nu a avut o copilărie prea fericită. Iar când ajunge adult lucrurile se complică și mai tare, devenind suspectul principal într-un caz de crimă. Vino să vezi „Acolo unde cântă racii” și află povestea dramatică a fetei! Poți să îți rezervi biletele de pe >site-ul Cinema City.

În același timp, la Cinema City, are loc campania „Vii la film și câștigi”, unde primești pe loc un talon câștigător. Până pe 31 august, ai un un milion de surprize la casele de bilete sau la cafeneaua din incinta Cinema City: de la bilete de film, meniuri popcorn sau nachos, vouchere 4DX sau IMAX, Toffee Popcorn caramel, înghețată, limonadă sau cafele Nespresso.

Vino la Iulius Mall și vezi „Acolo unde cântă racii”!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img