vineri, 26 aprilie, 2024

Eddie Murphy va primi premiu pentru intreaga cariera

Distribuie:

Publicat:

Eddie Murphy va primi premiu pentru întreaga carieră. Asociaţia Criticilor Americani de Film îi va acorda pe 2 decembrie lui Eddie Murphy premiul pentru întreaga carieră.

Acest premiu va recompensa întreaga carieră cinematografică din ultimele decenii ale actorului.

Eddie Murphy va primi premiu pentru întreaga carieră

„Interpretările lui Murphy au ajutat la iluminarea unei epoci în care artiştii afro-americani au fost pionieri…”

„El a continuat să impresioneze atât criticii cât şi publicul, în timp ce a deschis porţile celor care au venit după el”, adaugă comunicatul Criticilor Americani de Film

Actriţa Nia Long va primi şi ea un premiu pentru interpretarea rolului lui Eunice Garrett, din filmul „The Banker”.

La rândul său, cineastul Kasi Lemmons va fi recompensat pentru „Harriet”, un film biografic despre Harriet Tubman.

La gală din decembrie va fi recompensat şi actorul britanic Chiwetel Ejiofor, care şi-a făcut debutul ca regizor cu filmul „The Boy Who Harnessed the Wind”. Acesta a colaborat de asemenea ca scenarist şi protagonist.

Eddie Murphy este un actor american, regizor, producător, actor și cântăreț. Se află pe locul cinci al actorilor cu cele mai mari încasări din istorie.

El are o prezență constantă în spectacolul de televiziune Saturday Night Live între 1980 – 1984, și el a lucrat ca actor solo de comedie. Se află pe locul 10 în lista celor mai mari comici din toate timpurile

Melodia „Party All the Time”, lansată de Eddie Murphy în 1985 s-a clasat pe locul al doilea în Billboard Hot 100, unde a stat timp de trei săptămâni, în urma piesei „Say You, Say Me” de Lionel Richie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img