vineri, 29 martie, 2024

Edin Džeko a facut un copil fericit: Jucatorul lui AS Roma i-a daruit micului fan tricoul

Distribuie:

Publicat:

Edin Džeko, jucătorul AS Roma, a decis să prelungească magia Crăciunului pentru un fan al său, minor, invitându-l în baza de antrenament a clubului, potrivit Mediafax.

Puțin după sărbătorile de Crăciun pe internet s-a viralizat un videoclip care prezenta bucuria imensă pe care a simțit-o micuțul David, un fan înfocat al clubului AS Roma, atunci când a văzut că a primit cadou tricoul giallorosso al lui Edin Džeko.

Impresionat de cele văzute, nouarul de la AS Roma a decis să prelungească magia Crăciunului pentru micuțul său fan, invitându-l la Trigoria, în baza de pregătire a clubului, relatează forzaroma.info.

„Bombardierul” Edin Džeko a petrecut o zi alături de David, la baza de antrenamente, sărbătorind victoria împotriva Sampdoriei și oferindu-i, la final, încă un tricou al său, de data aceasta cu autograf.

David a fost însoțit de tatăl său și ambii s-au bucurat de compania mai multor jucători ai echipei.

David chiar a avut o mică discuție în privat cu Villar, dar când a fost întrebat de spaniol al cui tricou cu autograf și-l dorește, dacă pe al lui sau pe al lui Džeko, răspunsul copilului a fost ferm: „Al lui Džeko”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img