joi, 25 aprilie, 2024

Efectul consumului de murături în sezonul rece – Descoperire majoră a oamenilor de știință

Distribuie:

Publicat:

Oamenii de ştiinţă din Irlanda au decis să efectueze un studiu asupra efectului consumului de murături asupra organismului. Rezultatele pe care cercetătorii le-au observat sunt extrem de interesante.

Consumul de alimente fermentate, în general, ajută la combaterea stresului. Atunci când suntem stresaţi, ni se recomandă să facem mişcare, să petrecem timpul cu activităţile noastre preferate sau să învăţăm să medităm. Dar se dovedeşte că alimentele pe care le consumăm ne afectează şi starea de spirit şi pot fi folosite pentru a combate stresul.

Nivelul de stres

Conform celui mai recent studiu, consumul de alimente fermentate şi fibre zilnic, timp de doar patru săptămâni, a avut un impact pozitiv asupra nivelului de stres perceput. Aceasta este o dovadă suplimentară că dieta poate avea un efect important asupra sănătăţii noastre mintale.

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img