vineri, 29 martie, 2024

Șefii OMV Petrom au băgat în ședință premierul și doi miniștri – Ce s-a discutat la guvern

Distribuie:

Publicat:

Premierul Nicolae Ciucă a avut o întrevedere, luni cu CEO al companiei OMV Petrom, Christina Verchere, informează Guvernul. Reprezentanţii OMV Petrom au prezentat planul de dezvoltare a investiţiilor în România pentru orizontul 2030, în acord cu obiectivul de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră.

„În continuare discuţiile au fost axate asupra priorităţilor guvernamentale privind stimularea investiţiilor în sectorul energetic, cu accent pe încurajarea tranziţiei la energia verde, eficientă şi produsă cu respectare condiţiilor pentru un mediu mai curat. Prim-ministrul a punctat faptul că prioritatea Guvernului este menţinerea unui climat de afaceri stabil şi predictibil, care să încurajeze investiţiile cu efect multiplicator în economie şi să contribuie la asigurarea de noi locuri de muncă”, arată comunicatul de presă al Executivului.

La întâlnire au participat, din partea Guvernului, ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi ministrul Mediului, Barna Tanczos, iar din partea companiei OMV Petrom, vicepreşedintele Alexandru Maximescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img