joi, 18 aprilie, 2024

Ei s-au îmbogățit, dar nu au uitat niciodată de cei mai puțin norocoși. Cine sunt vedetele care au o inimă extrem de mare

Distribuie:

Publicat:

Vedetele din România au dat adesea dovadă de bunătate, iar gesturile umanitare nu le-au fost străine. Ei sunt cei care s-au îmbogățit, dar nu au uitat niciodată de unde au plecat sau de cei mai puțin norocoși.

În lumea vedetelor, luxul și opulența sunt la ordinea zilei.

Totuși, de-a lungul timpului mulți au demonstrat că pot face și gesturi umanitare și că au o inimă mare. Deși s-au îmbogățit și au făcut avere, ei nu au uitat de unde au plecat și i-au ajutat mereu pe cei mai puțin norocoși.

Fie că s-au implicat în campanii umanitare, că au donat sânge sau bani, celebritățile autohtone au făcut mereu pași pentru ajutoarerea celor aflați la nevoie.

Printre acestea, unele dintre cele mai sonore nume sunt: Andreea Marin, Virgil Ianțu, Mihaela Rădulescu, Codin Maticiuc, Mihaela Geoană.

Andreea Marin, zână pentru un băiețel din China și o fetiță din Nigeria

Andreea Marin este cunoscută pentru faptele sale de caritate. Zâna surprizelor a făcut numeroase eforturi în acest sens și a ajutat persoane din toată lumea. S-a implicat adesea în campanii umanitare și „a dat din mâini” atunci când a venit vorba de eforturi pentru cei care aveau nevoie de ajutor, fie că discutăm de refugiați din Ucraina sau

de sinistrații din România.

Continaurea pe wowbwiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img