joi, 28 martie, 2024

Ei sunt cei patru finalisti Survivor Romania! Mai e doar un pas pana la MAREA FINALA de pe 30 mai!!!

Distribuie:

Publicat:

Ediția de sâmbătă, 24 mai, a fost una decisivă pentru concurenții Survivor România! În competiția din Republica Dominicană au rămas doar cei mai buni concurenți care au dus o luptă strânsă pentru marele premiu. Tensiunea asupra concurenților a fost și mai mare, mai ales că alături de ei, în aceast seară au fost și ultimii concurenți eliminați din cursa pentru supraviețuire. 

Cine sunt cei patru finaliști care se vor duela pe 30 mai? 

Competiția Survivor a ajuns aproape la final. Jocul a fost unul strâns, iar oboseala și emoțiile și-au spus cuvântul.

Astfel, după ce Elena și Cezar Juratoni au intrat în consiliu, voturile publicului au demonstrat că Elena este cea care se va califica în cursa spre marea finală. 

"În primul rând, eu vreau să vă mulțumesc vouă pentru această ocazie. Eu am zis, la mine e totul sau nimic. (…). Viața e o luptă și la fel ca și în Survivor, așa e și afară. Poți să dai și de oameni buni și de oameni răi. Tu trebuie să îți păstrezi calea, să fii drept și așa o să ajungi acolo unde îți dorești tu, doar prin muncă și prin devotament și niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu.", a spus Cezar după ce a aflat că a fost eliminat din competiție.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img