vineri, 19 aprilie, 2024

El e tanarul sofer care a pierit in primul accident mortal din 2019, din Romania

Distribuie:

Publicat:

El e tanarul sofer care a pierit in primul accident mortal din 2019, din Romania. Sica avea 28 de ani si se intorcea de la petrecerea de Revelion.

Tanarul venea de la Babadag spre casa, fiind de loc din comuna Baia, cand, la doar cativa kilometri de destinatie a iesit de pe sosea, intr-o curba, a acrosat un copac si s-a rasturnat pe camp, de mai multe ori.

A fost gasit fara viata, incarcerat, strivit de plafonul masinii.

Accidentul s-a produs pe drumul national dintre Tulcea si Constanta, in zona Doua Cantoane, in jurul orei 4, pe 1 ianuarie. Un tanar de 28 de ani din Tulcea a murit in propria masina.

Pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea, Statia Babadag, au fost solicitati sa intervina la un accident rutier produs pe DN 22, in zona 2 Cantoane. 

"Un echipaj de 5 subofiteri cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si modul de descarcerare a raspuns solicitarii. In momentul in care au ajuns la fata locului au gasit un vehicul in care era o persoana de sex masculin, de 28 de ani, din judetul Tulcea, care prezenta leziuni incompatibile cu viata.", transmit reprezentantii ISU Delta Tulcea. 

Victima a fost extrasa din autoturism, iar medicii Serviciului Judetean de Ambulanta au declarat decesul tanarului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img