joi, 28 martie, 2024

El este “creierul” din spatele banalei fotografii cu un ou, devenita virala pe Instagram. Uite cum i-a venit ideea!

Distribuie:

Publicat:

Un tip de origine indiana a reusit la doar 19 ani sa o detroneze pe Kylie Jenner din postura de regina a Instagramului. A postat o banala fotografie cu un ou si a reusit sa obtina peste 50 de milioane de like-uri. Va intrebati cum e posibil?

Ishan Goel este din Massachusetts si este cunoscut drept un guru al marketingului, astfel ca nu i-a fost greu sa cucereasca internetul in doar cateva zile. Inca de cand fotografia cu un simplu ou a devenit virala, toata lumea s-a intrebat cine e persoana din spatele acestui cont Instagram din Marea Britanie •world_record_egg. Curiozitatea a fost cu atat mai mare cu cat imaginea a reusit sa detroneze prima fotografie a fetitei lui Kylie Jenner, Stormi, la o diferenta uriasa – de peste 30 de milioane de like-uri.

Ei bine, Ishan a lamurit totul intr-un interviu pentru Femail, citat de Daily Mail: "Nu voi intra in prea multe detalii legat de ingredientul secret, dar pot spune ca am lucrat pentru a acumula experienta pe pagina Reddit, iar apoi am apelat la toate celebritatile si influentele pe care le aveam in mass-media si in reteaua mea pentru a ma ajuta cu promovarea. As vrea sa dau tot creditul gainii care a facut acest ou. Ea a fost scanteia. Eu am pus doar gazul."

Potrivit lui Ishan, postul a devenit viral pentru ca nu era chipul unei celebritati sau al unei persoane, era un simplu ou. De asemenea, ideea i s-a parut amuzanta: "Oamenii se pot ralia in entuziasmul asta de a depasi o celebritate. Face ca lumea sa para mai putin intimidanta, mai luminoasa si mai accesibila".

Ishan spune ca totul implica o combinatie de sincronizare, plasare si influenta: "Adesea, nu exista nici o logica sau un motiv pentru lucrurile care devin virale, dar ceea ce vine de la asta este tot ce conteaza". In prezent, fotografia cu oul devenit viral a depasit 50 de milioane de aprecieri and still counting. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img