miercuri, 24 aprilie, 2024

Elena Băsescu, apariție de senzație într-o rochie semnată Dana Budeanu. Câți bani a costat

Distribuie:

Publicat:

Elena Băsescu, apariție de senzație într-o rochie semnată Dana Budeanu. Elena Băsescu arată excepțional la 42 de ani, asta datorită unui stil de viață sănătos. Fiica cea mică a lui Trăian Băsescu surprinde mereu cu aparițiile sale, dar acum a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Ce imagine a postat pe contul său de socializare!

Elena Băsescu, apariție de senzație într-o rochie semnată Dana Budeanu. Elena Băsescu are, de fiecare dată, o apariție impecabilă, mai exact corpul îi e mereu tonifiat, dar și un abdomen plat. Fiica cea mică a lui Trăian Băsescu, în vârstă de 42 de ani, are grijă la ceea ce mănâncă, dar face și sport ori de câte ori are ocazia. În ultimele imagini postate de aceasta se poate observa cu ușurință cum are un trup ca tras prin inel, iar rochia îi pune în evidență formele.

Mai exact, pe contul său de socializare, EBa a postat o imagine în care poartă o rochie marca Dana Budeanu. Iată cum arată aceasta, dar și ce mesaj a transmis!

Elena Băsescu, apariție de senzație într-o rochie semnată Dana Budeanu

Elena Băsescu este extrem de activă pe rețelele sociale și își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Recent, pe contul său de socializare, EBa a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a postat o fotografie îmbrăcată într-o piesă vestimentară marca Dana Budeanu.

Fiica lui Trăian Băsescu poartă o rochie neagră, mini, cu spatele gol, și care îi pune în evidență trupul bine tonifiat. „Little black dress', a scris EBa la descrierea fotografiei de pe Instagram.

Rochia pe care o poartă Elena Băsescu costă 800 de lei, potrivit site-ului pe care Dana Budeanu își vinde creațiile vestimentare, scrie Libertatea.

Cum se descurcă vedeta ca mamă singură

Deși este o mamă singură, vedeta știe cum să aibă grijă și de nevoile ei. Aceasta este mereu activă și este adepta sporturilor de sezon. Practică pilates, paddling, surf și ski. La un moment dat, bruneta a povestit cum e viața alături de trei copii.

Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim. A fi mama a trei copii nu mi se pare un lucru atât de greu, așa cum poate se vede din exterior. Primesc ajutor, nu ascund asta. Primesc ajutor de la bunici. Sofia și Traian sunt omogeni. Se înțeleg, au răbdare, mă ajută cu Anastasia, sunt foarte implicați. Nu există gelozii între ei. Au așteptat-o cu nerăbdare de când era în burtică, abia așteptau s-o cunoască.

Tata e un bunic exemplar, implicat și dedicat, dar care nu dorește să-și răsfețe nepoții peste măsură. Este sever când vine vorba de educație, cum a fost și cu mine și cu sora mea. Are foarte multă răbdare cu nepoțeii lui, a explicat ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img