joi, 25 aprilie, 2024

Elena Ceausescu inregistra momentele intime, apoi observa cele mai fine detalii. Care era preferata ei

Distribuie:

Publicat:

Elena Ceausescu inregistra momentele intime ale demnitarilor pe care le aveau cu sotiile lor! Detalii incredibile ies la iveala despre viata Ceusestilor, la atatia ani dupa executarea lor! Seful spionajuluidescrie o pasiune bolnavicioasa a sotiei lui Nicolae Ceausescu, in cartea „Orizonturi rosii”!

Elena Ceausescu inregistra momentele intime ale nomenclaturistilor

Ion Mihai Pacepa care a fost seful adjunct al Departamentului de Informatii Externe scrie ca Elena Ceusescu era obsedata sa stie cum fac amor sotiile celorlalti oameni de stat, asa ca isi punea securistii sa le planteze microfoane acestora in propriile lor dormitoare conjugale.

Microfoanele captau cele mai intime momente ale nomenclaturistilor, iar inregistrarile erau aduse pe biroul Elenei Ceausescu, care le asculta de yeci de ori, pentru a asculta si cele mai mici detalii. Elena Ceausescu era obsedata, in principal, de actrita Violeta Andrei, scrie Ion Pacepa.

Ion Pacepa planta microfoane in dormitoarele securistilor

”Pe la mijlocul anilor ’70, Elena a vrut sa stie cum face Violeta dragoste. Cateva zile mai tarziu, cand i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai satura ascultand inregistrarea. «Curva dracului», a spus Elena respirand din greu. «Ascult-o, draga, cum suiera din varful limbii si cum incepe-apoi sa urle ca hiena, de-ti sparge timpanele».

Din acea zi, Elena a facut o pasiune pentru Violeta. In aprilie, Elena a cerut sa i se instaleze echipament de ascultare in camera din spate, iar dupa aceea a inceput sa pastreze casetele cu Violeta. Si altele”, scrie in cartea „Orizonturi rosii”. Femeia a fost una dintre cel mai frumoase actrite din ”epoca de aur” si s-a retras din lumina reflectoarelor de mai bine de un deceniu.

Ajunsa la venerabila varsta de 78 de ani, actrita locuieste singura intr-o vila cocheta din Snagov. “Pe Elena Ceausescu n-am cunoscut-o, n-am vorbit niciodata cu ea, am dat mana, atata tot. Ea ma ura, pur si simplu, eram persona non-grata”, declara  Violeta Andrei, in urma cu trei ani.

Elena Ceausescu nu era obsedata doar de actrita, ci se interesa si de detalii picante din viata copiilor sai, mai scrie Ion Pacepa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img