joi, 25 aprilie, 2024

Elena Ionescu a castigat Survivor Romania! Publicul a decis prin vot

Distribuie:

Publicat:

Câștigător Survivor România 2020. După mai bine de patru luni petrecute în cel mai tare show de supraviețuire, Elena Ionescu a fost desemnată câștigătoarea Survivor România.

Elena Ionescu a fost una dintre cel mai bune concurente din echipa Faimoșilor, dar și cea care a provocat cele mai multe scandaluri în echipă. Din cauza numeroaselor conflicte pe care le-a avut cu ceilalți Faimoși, Elena Ionescu a reușit performanța de a fi nominalizată de opt ori de aceștia pentru a fi eliminată. De fiecare dată însă, a fost salvată de voturile telespectatorilor. Chiar și în Finala Survivor România a fost adusă tot de voturi, eliminându-l astfel pe colegul ei, Cezar Juratoni.

Elena Ionescu a câștigat Survivor România. Scandalurile de la Survivor România

Câștigător Survivor România 2020. Elena Ionescu a avut certuri cu colegii săi încă de la început. Prima cu care s-a certat Elena Ionescu a fost Grațiela Duban. De altfel, cele două Faimoase au tot avut scandaluri până la plecarea Grațielei de la Survivor România. Dar nu doar cu Grațiela a avut probleme Elena, ci și cu Lino Golden, cu Ruby și Bogdan Vlădău, dar mai ales cu Ghiță Balmuș.

Aceste certuri au dus mereu la nominalizarea Elenei Ionescu, de care Faimoșii se tot chinuiau să scape, spre surpinderea totală a Războinicilor. Pentru că indiferent de rivalitățile din tabăra Faimoșilor, Elena Ionescu aducea puncte constant echipei sale, fiind una dintre cele mai bune concurente. Probabil că lucrul acesta a fost apreciat și de telespectatorii Survivor România, care au decis prin vot, de fiecare dată, rămânerea ei în competiție. Iar acum, tot telespectatorii au decis ca Elena Ionescu este câstigatorul Survivor România.

Cele mai multe scandaluri de la Survivor România au fost între Elena Ionescu și Ghiță Balmuș. Până aproape de fianul competiției Survivor România, cei doi și-au aruncat cuvinte grele și, mai întotdeauna scandalul pleca de la mâncare.

”Eu nu pot să mă prefac că o suport pe Elena. Pe Elena n-o suport și i-am zis și ei. Nu-i suport fața, nu-i suport acțiunile. Nu-mi place fața ei!”, a răspuns Ghiță, atunci când a fost întrebat de Emy Alupei de ce nu o place pe Elena.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img