joi, 25 aprilie, 2024

Elena Ionescu, dezvaluiri halucinante despre viata la Survivor Romania! ”Miroseam toti, puteam practic, nu va inchipuiti cum era acolo, in tabara”

Distribuie:

Publicat:

După cinci luni de stat în pustietate, în Republica Dominicană, într-un show de supraviețuire extrem de dur, și o luptă cu trei războinici foarte buni în finală, Elena Ionescu a câștigat sâmbăta trecută trofeul Survivor România.

„Doamne, ce fericire! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc din suflet. Nu mai știu de mine. Mama, te iubesc! Vreau să-mi promită Lola, Emanuel și Iancu că vor dansa cu mine la un concert. Oamenii care merită, trebuie să rămână împreună. Această emisiune a unit oameni cu caractere frumoase, prin bunătate se ajunge departe. N-am cuvinte! Vreau să mă iertați dacă am supărat sau deranjat pe cineva. Sper că această lecție de viață să o împărtășesc cu toată lumea. Din toată experiența asta, și oamenilor de acasă și celor care mă vor urma de aici înainte, mi-e foarte greu să mai am cuvinte în momentul de față. Vă iubesc și vă dăruiesc acest cadou vouă! Mă aplec în fața publicului! Mulțumesc, Survivor România”, a declarat imediat ce și-a auzit numele Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România.

Elena Ionescu a spus totul despre Survivor! ”Să dormi pe șipcile acelea, care mai aveau un pic și îți rupeau spatele…”

Dincolo de fericirea care a venit odată cu trofeul Survivor România, Elena Ionescu avea să dezvăluie, câteva zile mai târziu, pentru WOWbiz.ro, în cadrul emisiunii ”Ștafeta mixtă!”, prin ce greutăți a trecut în show!  ”A fost greu foarte, foarte greu… Să mânânci doar puțin orez și nucă de cocos, să dormi pe șipcile acelea, care mai aveau un pic și îți rupeau spatele, să mori de frig seara și de cald ziua, să te uiți pe unde calci, că puteai să dai peste vietățile alea de acolo, care aveau dimensiuni uriașe față de ce știam eu, să te muște țânțarii ăia oribili și apoi, să fii fresh a doua zi pe traseu, e cumplit. Nimeni de acasă nu știe cât de dure condiții am îndurat în Republica Dominicană, dar, practic, acum, la rece, nici nu mai contează…”, a declarat faimoasa.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img