joi, 25 aprilie, 2024

Elena Ionescu, ex-Mandinga, n-a nascut inca, dar si-a gasit nasa!

Distribuie:

Publicat:

Elena Ionescu (30 de ani) s-a maritat cu Dragos Stanciu, la inceputul anului, iar in curand cei doi vor deveni parinti pentru prima oara. Cei doi au ales deja si nasii bebelusului, nimeni altii decat solista Adina Postelnicu si iubitul ei, Glance, cu care Elena a colaborat la noul videoclip.

Adina Postelnicu, solista trupei Heaven, e tare mandra de faptul ca Elena a ales-o sa–i crestineze copilul care va veni in curand pe lume: „Suntem foarte fericiti ca Elena si Dragos ne-au ales drept parinti spirituali pentru bebelusul lor. Intotdeauna am mers pe premiza ca nimic in viata nu este intamplator si ca Dumnezeu ne da semne. Cu o seara inainte sa ne ceara acest lucru am visat ca vor veni cu aceasta propunere. Nu am fost surprinsa deloc. Pur si simplu am stiut. Am acceptat fara sa stam o secunda pe ganduri. E clar ca bebelusul ne-a ales pe noi. Daca ar fi sa ne luam dupa semne”, ne-a povestit in exclusivitate Adina de la Heaven.

Viitoarea mamica ne-a vorbit la superlativ despre ”nasica”: “Le multumim pentru increderea pe care ne-o acorda si pentru prietenia frumoasa care ne leaga. Dupa frumoasa colaborarea pe care am avut-o pe piesa “Ploaia si focul”, am reusit sa devenim nu numai colegi de scena dar si prieteni de familie! Pe Glance il stiam de la colaborarea pentru piesa “Cinema”, pe Adina inca nu reusisem s-o cunosc, decat din auzite. Am descoperit in ea un om extraordinar care mi-a oferit o mare incredere. Am simtit ca ea impreuna cu Glance sunt cei mai potriviti pentru crestinarea copilasului nostru! Cum spunea si Adina, nimic nu este intamplator, iar cu siguranta viata ne ofera sanse atunci cand ele trebuie sa se intample! Abia asteptam momentul si le multumim ca sunt alaturi de noi”, a mai spus Elena Ionescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img