joi, 25 aprilie, 2024

Elena Ionescu si Emanuel, noi apropieri interzise! Declaratii de ultim moment despre relatia lor! ”Trebuie sa recunoastem, ne sta foarte bine impreuna!”

Distribuie:

Publicat:

Elena Ionescu și Emanuel, noi apropieri interzise! De mai bine de o lună, despre Elena și Emanuel, două dintre vedetele Survivor România, de altfel finaliștii show-ului din Republica Dominicană, se spune că ar avea o relație mai mult decât amicală. Toată lumea care i-a văzut împreună a zis clar că la mijloc sunt și sentimente, în ciuda faptului că există o diferență de zece ani între ei.

Elena Ionescu și Emanuel, noi apropieri interzise! ”Este un băiat minunat, un om frumos din toate punctele de vedere”

Până acum, Elena Ionescu nu a dorit să confirme zvonurile, în ciuda faptului că aproape tot timpul este alături de Emanuel Neagu peste tot, fie că este vorba de București, fie că luăm în discuție și plecările ei la mare sau la munte.

”Este un băiat minunat, un om frumos din toate punctele de vedere. Așa l-am văzut eu la Survivor România și sper ca și de acum încolo să fie tot la fel. Mi-a plăcut acolo de el, ca persoană, și din acest motiv, am dezvoltat și o legătură specială după competiție. Însă, nu se pune problema de mai mult decât o prietenie sinceră. E diferență de vârstă…Eu și acolo, în Dominicană, le spuneam la toți…”copiii mei!”. Nu, exclus! Suntem prieteni buni și sper că întotdeauna va fi așa”, a declarat faimoasa pentru WOWbiz.ro, la emisiunea ”Ștafeta mixtă!” în urmă cu două săptămâni.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img