sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Elena Merișoreanu, internată de urgență la spital. Artista a fost infectată cu COVID-19: “Sper să mă ajute Dumnezeu să scap…”

Distribuie:

Publicat:

Îndrăgita interpretă de muzică populară a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

Elena Merișoreanu traversează o perioadă extrem de dificilă din cauza problemelor de sănătate. După operația complicată la fiere și alte afecțiuni cu care s-a confruntat în ultimul timp, solista a descoperit că s-a infectat cu COVID-19. Artista a solicitat o ambulanță acasă din cauză că nu se simțea bine, iar acum este internată la Institutul "Matei Balș" din Capitală.

Elena Merișoreanu are COVID-19

Elena Merișoreanu a dezvăluit că nu a dat prea mare importanță simptomelor pe care le-a avut și a crezut că are o simplă răceală, mai ales pentru că este vaccinată cu schema completă de tratament. Cu toate acestea, starea de sănătate a artistei s-a înrăutățit și a decis să cheme Ambulanța, după ce a rămas fără gust și fără miros.

Contactată de pe patul de spital, interpreta de muzică populară a declarat că nu se află la Terapie Intensivă, iar starea ei este momentan stabilă.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img