vineri, 29 martie, 2024

Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: “Rușine să-i fie…”

Distribuie:

Publicat:

Elena Merișoreanu a intervenit în scandalul momentului. Interpreta de muzică populară și-a spus părerea despre conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Vedeta a fost prietenă și colegă de scenă cu mama impresarei, regretata Ionela Prodan.

În urmă cu câteva zile, scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a atins cote maxime. Cei doi s-au bătut în plină stradă, iar imaginile cu aceștia au devenit virale în mediul online. Elena Merișoreanu a intervenit în scandal și și-a spus părerea despre problemele cuplului care se află în plin proces de divorț.

Conflictul dintre cei doi continuă, iar în urma scenei violente din stradă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au ales cu dosar penal. Elena Merișoreanu a vorbit despre scandalul dintre cei doi foști parteneri și este șocată de ceea ce s-a întâmplat între ei.

Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare. Vineri, cei doi au fost implicați într-o altercație, iar filmarea cu cei doi a devenit virală în mediul online. Reghe și Anamaria Prodan s-au lovit reciproc, chiar în mijlocul străzii. Elena Merișoreanu, prietenă și colegă de scenă cu mama Anamariei Prodan, regretata Ionela Prodan, a intervenit în scandalul dintre cei doi.

Interpreta de muzică populară o apără pe impresară, declarând că Reghecampf nu ar fi trebuit să o lovească pe mama copilului său. „Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparam. Rusine sa-i fie lui Reghe ca a ridicat mana asupra mamei copilului lui, rusine sa-i fie! Ea a tinut, saraca de ea, familia si se zbate pentru copiii ei.”, a spus Elena Merișoreanu potrivit romaniatv.ro.

Elena Merișoreanu: „Este rușinos ce s-a întâmplat”

Elena Merișoreanu a continuat să-i ia apărarea Anamariei Prodan și susține că Reghe se distra în timp ce impresara se chinuia să își salveze mama. Totodată, artista susține că Anamaria este o familistă convinsă și o femeie extraordinară.

„Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital si el intre timp se distra. Ea habar nu avea, saraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparam. Toata familia mea este langa ea. Sunt in lacrimi ca ea a patit o asa rusine, sa ridice mana. Cum si-a putut permite sa faca asa ceva. Este rusinos ce s-a intamplat. Deocamdata, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familista, este o fata extraordinara', a mai spus interpreta de muzică populară.

Ce părere are Elena Merișoreanu despre Corina Caciuc, actuala iubită a lui Reghecampf

Elena Merișoreanu a avut ocazia să stea la masă cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, la un eveniment. La acea vreme, artista a vorbit despre iubita antrenorului și și-a spus părerea despre ea. Corina i-a făcut o impresie bună artistei de muzică populară, deși a recunoscut că a situația a fost stânjenitoare.

'Mi s-a părut o femeie normală, nu am nimic de comentat și nici nu m-aș putea băga în familia nimănui. De ce să nu recunosc, m-ar bate Dumnezeu, e o fată tânără, de ambiție ok, e chiar frumoasă, dar mi-au trecut așa fiori prin suflet când știu că a fost căsătorit cu fiica celei mai bune prietene ale mele', declara în urmă cu câteva luni Elena Merișoreanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img