marți, 16 aprilie, 2024

Elena s-a maritat cu Sergiu acum un an si parea iubirea vietii ei. Amandoi, extrem de frumosi. Aseara, Sergiu a intrat in casa si femeia a simtit ceva

Distribuie:

Publicat:

Barbatul de 29 de ani si sotia lui in varsta de 26 numai ce se mutasera in Timisoara din localitatea gorjeana Targul Carbunesti, povestesc anchetatorii. S-au mutat intr-un apartament din Calea Girocului. El lucra in strainatate si avea suspiciuni ca sotia l-ar fi inselat. In noaptea de miercuri spre joi, cei doi au inceput sa se certe, iar barbatul a pus mana pe un cutit si a injunghiat-o pe sotia sa.

S-a injunghiat apoi in abdomen, s-a urcat la volan si a condus pana in Calea Lugojului, unde a intrat cu masina intr-un stalp, incercand sa-si puna capat zilelor. A supravietuit accidentului, iar in momentul in care echipajele de prim ajutor si politistii au ajuns la fata locului, inainte de a fi urcat in ambulanta, tanarul le-a povestit acestora ce a facut.

A fost dus la Spitalul Municipal, unde a fost bagat in operatie, iar oamenii legii au plecat spre locul crimei. Au gasit-o acolo pe tanara de 26 de ani, intr-o balta de sange, scrie Tion.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img