joi, 25 aprilie, 2024

Elena Udrea a publicat din inchisoare o poza cu fetita ei!

Distribuie:

Publicat:

Judecatorii din Costa Rica au hotarat ca Elena Udrea sa ramana dupa gratii, in ciuda cererilor pe care le-a facut. Ea a facut ulterior un gest care a starnit multe reactii, si-anume a publicat pe pagina de Facebook o poza cu fetita ei.

Elena Udrea se afla in arest preventiv pentru doua luni, dupa ce a fost retinuta de catre Biroul National al Interpol din Costa Rica la 3 octombrie, alaturi de fosta sefa a DIICOT, Alina Bica.

Dupa ce magistratii din Costa Rica i-au respins cererea de eliberare din inchisoare, pe pagina de Facebook a Elenei Udrea a aparut o poza cu ea si cu fetita ei.

Elena Udrea a nascut in urma o luna jumatate, pe 20 septembrie, o fetita, Eva Maria, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de iubitul acesteia, Adrian Alexandrov. Ulterior, la scurt timp dupa nastere, Elena Udrea a fost arestata de Interpol si se afla in inchisoare in Costa Rica.
Un milionar roman, dezvaluiri despre arestarea Elenei Udrea

Cornel Tabacaru, milionarul care sta in Costa Rica, a povestit la Antena 3, in emisiunea „Sinteza Zilei”, culisele procesului Udrea-Bica. Cele doua au fost arestate de politisti pentru doua luni, perioada in care va fi efectuata procedura de extradare in Romania. Acesta a fost anuntul lui Gustavo Chinchilla, seful Biroului local al Interpol.

Udrea si Bica au cerut sa fie eliberate, astfel ca a avut loc o audiere, iar culisele acesteia au fost enumerate de milionarul roman mutat in Costa Rica.

„O sa luam ziua de vineri pe ore. Procesul celor doua era programat sa fie intre 1 si 3 jumatate. Pe la 11.30-12.00, se adunase niste oameni, si romani. Nu a placut foarte mult autoritatilor, erau mai agitati, aparuse in Mundo un articol in care erau prezentate toate personajele din Romania a care au fugit. Era o mica agitatie.

Pentru inceput s-a decis sa nu fie aduse pentru a fi prezente la judecarea lor. Intr-un final, s-a hotarat sa fie aduse cu o camioneta alba si escortate de 4-5-6 motociclisti, ceea ce nu este foarte uzual.

Le-au bagat prin spate. Judecatorul a hotarat sa fie sedinta fara public. Nu au intrat nici romani, nici ziaristi.

Judecatorul a zis ca el ramane sa decida in acest caz. Tribunalul s-a golit si a cerut niste martori. S-a inteles ca din moment ce nu s-a schimbat nimic din momentul arestari pana la aceasta contestatie, singurul mod ar fi daca in procedurile de arestare s-au strecurat imperfectiuni. Au fost aduse cateva persoane din puscarie. La ora 4.45 s-a terminat partea dnei Elena Udrea.

„Mergeti inapoi la inchisoare”. Judecatorul a zis continuam luni. Nimeni nu stie de ce judecatorul s-a intors si a spus ca vreau ca acest proces sa fie limpede. A inceput si contestatia lui Bica, verdictul acelasi. Totul s-a terminat pe la 7 seara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img