marți, 23 aprilie, 2024

Elena Udrea i-a innebunit in aeronava! Basescu a trimis-o sa-si schimbe bluza sexy! Dezvaluririle Adrianei Saftoiu

Distribuie:

Publicat:

Adriana Saftoiu, unul dintre consilierii lui Traian Basescu in 2005, a povestit, in cartea sa, ”Cronica de Cotroceni”, cateva episoade picante cu Elena Udrea. Aceasta era sefa Cancelariei Prezidentiale.

In timpul unui zbor spre Polonia, Elena Udrea a uimit cu tinuta sexy in aeronava prezidentiala. Ea il insotea pe Traian Basescu in majoritatea vizitelor oficiale. “Intr-o vizita de o zi in Polonia – unde ne-a insotit si György Frunda, care privea cu o anumita ingaduinta bustul sefei Cancelariei, asezata in fata lui in aeronava prezidentiala – Traian Basescu i-a sugerat, cat a putut de discret, sa incerce ceva mai acoperit. Spatiul era prea mic ca sa nu fie auzita conversatia”, a scris Saftoiu, in cartea ”Cronica de Cotroceni”.

“A marturisit ca nu are bagaj cu ea, fiind o vizita cu intoarcere in aceeasi zi. Dar, odata ajunsi la sol, Elena a disparut din delegatie. A reaparut in cladirea unde avea loc acel summit pe tema drepturilor minoritatilor, cu bluza schimbata. Purta o helanca. Traian Basescu nu s-a putut abtine: „Acum ai exagerat cu bluza asta de manastire“. Uneori aveau haz impreuna…19 februarie 2005. Elena a reusit sa atraga toate privirile la intalnirea cu delegatia rusa. Imbracata, de altfel, intr‑un elegant compleu negru, sacoul se inchide sub bustul care se profileaza provocator. Chiar si taciturnul Stolojan e de acord ca e prea adanc decolteul”, mai scrie Saftoiu.
Elena Udrea si Alina Bica, arestate in Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate in Costa Rica, acolo unde se aflau din februarie, cand au cerut statutul de refugiat politic. „Ambele sunt retinute la noi, sunt in detentie preventiva, se asteapta ca procesul de extradare sa fie pus in aplicare imediat. Odata ce le-am retinut, Guvernul care asteapta sa fie extradate are doua luni sa faca tot procesul, insa persoanele retinute acum au si cateva avantaje pe care le-ar putea folosi pentru ca acest proces sa nu fie dus pana la capat.

Cele doua sunt retinute intr-un centru penal al Ministerului Justitiei pentru ca acum statutul lor e de persoane care urmeaza sa fie extradate, au intrat in februarie legal in tara noastra, avem o solicitare de refuz de exil, vom vedea cum se va duce la capat procesul de deportare. Daca are si un copil nu e un impediment pentru a duce la capat procedura de extradare”, a declarat seful Interpol din Costa Rica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img