News Flash:

Elena Udrea in vizorul CSM

2 Februarie 2015
1541 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea pare sa fie tinta justitiei. Dupa ce DNA a deschis doua dosare penale pe numele ei, acum si CSM-ul a luat-o la tinta.

CSM a sesizat Inspectia Judiciara in cazul declaratiilor facute de Elena Udrea la adresa activitatii DNA.

”Ca urmare a afirmatiilor lansate in ultima perioada in spatiul public de doamna Elena Gabriela Udrea, membru al Camerei Deputatilor, in cuprinsul carora a facut mai multe referiri la activitati desfasurate la nivelul Directiei Nationale Anticoruptie, conducerea Consiliului Superior al Magistraturii, in temeiul art. 30 alin 1 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii verificarilor necesare pentru a stabili daca si in ce masura a fost adusa atingere independentei si impartialitatii procurorilor DNA, precum si daca a fost adusa atingere independentei sistemului judiciar in ansamblul sau.

Consiliul Superior al Magistraturii solicita tuturor factorilor implicati sa aiba in vedere faptul ca sunt in desfasurare proceduri judiciare si este necesar sa fie respectata obligatia de rezerva ce incumba fiecarei persoane pentru a se evita prejudicierea unor institutii fundamentale ale statului de drept.”, se arata intr-un comunicat al CSM.

sursa:stiripesurse.ro

elena udrea tinta justitiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046751 (s)